Mobiel & apps

Het internetgebruik op smartphones en tablets onder consumenten neemt met de dag toe. Mobiele websites en apps maken een optimale interactie met het publiek mogelijk. 

Native apps, hybride apps of mobiele website?
Een hybride app heeft de flexibiliteit van een mobiele website, is platformonafhankelijk en kan gebruikmaken van een aantal smartphonefuncties. Een hybride app is ideaal wanneer u net start en nog weinig zicht hebt op uw doelgroep. Een native app is platformafhankelijk en maakt in tegenstelling tot een hybride app optimaal gebruik van de aanwezige smartphonefuncties. Bij de ontwikkeling van apps gebruiken wij programmeertalen die gebaseerd zijn op Java, C/C++, Objective C, PhoneGap en Swift. Een mobiele website is daarentegen de meest flexibele en toegankelijke oplossing doordat de content uit het website CMS wordt herbruikt.

Succesfactoren mobiele websites & apps

  • Stem presentatie af op het mobiele apparaat
  • Vertoon alleen informatie die op dat moment en die plaats nodig is
  • Benut de mobiele mogelijkheden om doelgroepen goed te bedienen 

Waarom Finalist?

  • Met meer dan 100 hoogopgeleide ontwikkelaars de mobiele website en apps specialist in NL 
  • User Central Design principes en professionele Scrumteams garanderen acceptatie en resultaat
  • Volledig gecertificeerd, hoge kwaliteitnormen en uitstekende garanties
  • Met 4 locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Native app, hybride app of mobiele website?

Finalist helpt organisaties met de keuze voor een app of mobiele website. Daarbij analyseren we de doelgroep en de doelstelling van de mobiele strategie. Met deze uitkomst maakt Finalist een onafhankelijke match met de techniek. Wij demonstreren u graag onze aanpak en hoe andere organisaties u voorgingen.

Kennismaken?